GTA: San Andreas Android ve iOS Versiyonları Yayınlandı

Rockstar oyun grubunun efsaneleşen oyun serisi GTA San Andreas artık bilgisayarlardan sonra mobil kullanıcılar için de geliştirilen GTA ‘nın Android ve iOS versiyonlarını yayınladı.

Daha önceden mobil sürüme yoğunlaşacaklarını ve piyasaya süreceklerinin sinyallerini veren şirket sözünü tutarak Grand Theft Auto: San Andreas Android versiyonu yayınladı.

Mobil oyunun en dikkat çeken yanı ise oldukça yüksek grafik kalitesi içeriyor olması, öyle ki gerçek oyundan bile yüksek seviye de bir grafik kalitesine sahip. Oyunun renk görünümü arttırılarak aydınlığı daha da açılmış böylece daha pürüzsüz ve net bir görüntü elde edilmiş. Bunun yanı sıra oyunun HD çözünürlüğü tamamen elden geçirilmiş.

Oyunun kontrol mekanizması ile tamamen oyuncunun kendisine bırakılmış ve kendi insiyatifi ile geliştireceği bir yönetim mekanizması oluşturulmuş. Tuşların yerlerinin rahat bir şekilde kullanıcıya göre kombine edilmesi bunun net bir göstergesi.

GTA uzun yıllardır piyasada ki olumlu tepkilerini kaybetmeden yoluna emin adımlarla ilerleyen ve her türlü işte kendini en iyi şekilde ıspatlayabilen nadir oyunlardan. Bu nedenle mobil versiyonunda da kuşkusuz en iyi oyunu oluşturacağına eminiz.

GTA’nın yeni oyununu iOS kullanıcısı iseniz GTA: San Andreas iOS indirerek veya bir Android kullancısı iseniz GTA: San Andreas Android versiyonunu indirerek hemen oynamaya başlayabilir ve yeni deneyimlere kapı açabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir