Google Play’de Cihazınızın Desteklemediği Uygulamaları Telefona Yüklemek

Bazı uygulamalar vardır ki Google Play’de uygulamayı cihazınıza yüklemek mümkün değildir. Uygulamanın üzerine tıkladığınız zaman bu öge cihazınızla uyumlu değil der. İşte bu yazımda sizlere bu uygulamaları nasıl telefona yükleyeceğiniz konusunda bilgi vereceğim.

google play

Bu uygulamaları cihaza yüklemek istiyorsanız size önereceğim tek bir yolu denemelisiniz. Önereceğim yoldan başka herhangi bir yol bulunmamaktadır. Varsa bile ben bu zamana kadar duymadım.

  • Öncelikle yapmanız gereken Google Play’den umudu kesmek. Çünkü oradan yapacağınız herhangi bir şey yok. Zamanım var, sabrederim derseniz bekleyin. Cihazınızın üreticisi zamanla bu sorunu çözecektir. Ya da Google Play sorunu çözecektir. Bu konuda siz bir şey yapamazsınız. Eğer beklemek istemiyorsanız aşağıdaki adımlardan devam edin.
  • Google Play’den çıktıktan sonra yapmanız gereken ilk iş uygulamanızın adında bir apk aramak. Bildiğiniz gibi Android işletim sisteminin dosyası .apk uzantılıdır.
  • Apk’yi bulduğunuz zaman üzerine tıklayıp yükleme pozisyonuna getirin. Eğer ayarlardan bilinmeyen kaynakları açmanız gerektiğini söylüyorsa açın ve devam edin. İşlemin sonunda yükleyemediğiniz uygulama telefonunuza yüklenmiş olacaktır.

Google Play’de uyumsuz olan uygulamaları bu şekilde yükleyebilirsiniz.

One Comment

  1. Serdar avatarı Serdar dedi ki:

    Bu yöntemi kullanacaksanız her kaynağa güvenmemeniz lazım. Ben apkmirror.com sitesini kullanıyorum genellikle, herkese de tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir