Facebook Paylaş Butonu Resim Sorunu Çözümü

sample-post

Facebook’ta paylaş butonuna tıklandığında bazen alakasız resimler ile paylaşılıyor. Eskiden sorunsuz olarak kullandığım facebook paylaşta ilerleyen zamanla beraber resim sorunlarını çıkmaya başladı. Bunun üzerine bir kaçkod değişikliği yaptım ama bazen çalıştı bazen çalışmadı.

Özellikle otomatik paylaşlarda farklı resim canımı sıkması üzerine biraz araştırmayla aşağıdaki eklentiyi buldum ve sonunda sorunu çözdüm. Adından anlaşıldığı gibi eklenti güzel bir ayar çekerek sizin öne çıkarılmış resminizi eğer ki oda yoksa sizin belirleyeceğiniz varsayılan resmi basıp gönderiyor.

Basit ve kullanışlı eklenti sayesinde sizlerde wordpress sitelerinizde sorunu çözebilirsiniz. Eklenti adı ise: Facebook Thumb Fixer”

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz. Ekelntinin herhangi bir ayarı yok sadece varsayılan resim yolunu göstermeniz gerekiyor onuda “https://www.siteadı.com/wp-admin/options-general.php” burada en altta yer alan bölümden halledebilirsiniz.

7 Comments

  1. mesut avatarı mesut dedi ki:

    Bakalım işe yarayacakmı, Resimlere Tıklayıp gelen olmuyor. Resim çıkmadığı için

  2. Serhat avatarı Serhat dedi ki:

    Deneyeceğiz bakalım. İnşallah işe yarar 🙂 Teşekkür ederim paylaşım için.

  3. ilker avatarı ilker dedi ki:

    Yorum yazmışsında anlamadım düşünerek yorum yazarsan daha anlaşılır olur o yüzden beynini çalıştırmanı tavsiye ediyorum. en azından çalıştıracak meşgale bul. herşeyin kendi tekelinde olmasını derken ne demek istedin ben öğrenip emek sarfedip çabalayacağım sen ve senin gibiler netten hazır şeylerle webciyim diye geçineceksiniz. ben müşteri odaklı tasarım yazılım yapacağım sen template e wordpress e göre çalışacaksın. 50 liralık sitelere 500 tl isteteceksin derken ben 500 tl müşteriyle görüşmem bile fiyat olarak uğraşmam hiç hee wordpress hiç yapmadım ancak inan yapsam 50 tl çok bile ancak sen önce özel bir iş yap baştan aşağı tasarım kodlama ve yazılım kopya olmayacak template vs ondan sonra 500 tl sat bakalım o bakımdan boş boş yorum yapma

  4. ilker dönmez avatarı ilker dönmez dedi ki:

    bune ya internet wordpress sitelerden geçilmiyor bu mesleğinde içine ettiniz ya

    1. mehmet avatarı mehmet dedi ki:

      Ne demek bu şimdi? ne alakası var? herşeyin kendi tekelinizde olmasını istiyorsunuz 50 liralık sitelere 500 lira isteyeceksiniz değil mi yok öyle

    2. mesut avatarı mesut dedi ki:

      site değil BLOG, her isteyen blog yazabilir buna siz karar veremezsiniz? sizde yazmayın ozaman bizde sizden rahatsız oluyor!!

  5. burak avatarı burak dedi ki:

    siteniz başarılı… 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir