Call Of Duty Black Ops 2 Atlı Bölüm Nasıl Geçilir?

Call Of Duty Black Ops 2 çıkalı çok zaman oldu. Ancak oyunculardan bazıları oyunu yeni yeni oynamaya başladı. Oyun ile ilgili yorumları eminiz çok iyidir. Çünkü Call Of Duty Black Ops 2 oldukça stratejik ve teknolojik silahlarla donatılmış bir oyun. Bu silahları oyunda da olsa kullanmak çok hoşumuza gidiyor. Call Of Duty Black Ops 2’de at bile kullanıyorsunuz. Bu derece geniş kapsamlı bir oyun. Bazı oyunlarda yerinizden bile hareket edemiyorsunuz. Düşünün. Ancak Call Of Duty Black Ops 2’de birçok şeyi yapmamız mümkün.

aorhan

Ata binmekten konu açılmışken şuradan devam edelim. Atlı bölümü geçmekte zorlanan oyuncu arkadaşlarımız var. Atlı bölümde aynen şunlar oluyor. Atla birlikte fotoğrafta gördüğünüz gibi bir grup adamla ilerliyorsunuz. Sizde at var, ancak karşınızdakilerde tank var.  Bu nedenle atlarınız ölecek. Sizin atınız ölürken bir anda şaha kalkacak ve sizi yere atacak. Bu sırada siz de atın altında kalacaksınız. At ağır kalkamıyorsunuz. Karşıdan da tank geliyor. Altında kalacaksınız. Altında kalmamak için kalkmanız gerekiyor. Ancak ne yaptıysanız geçemediniz.

O bölümü nasıl geçeceksiniz?

At üzerinize düştüğü zaman farenin sağ ve sol tuşunu gösteriyor. Aynı zamanda orada “hold” yazıyor. Hold basılı tutmak demek. İlk yapmanız gereken sağ ve sol tuşa basılı tutmak. Bunu yaptıktan sonra bir ekran görüntüsü daha geliyor. Orada da “escape” yazıyor. Yani geri manasında. Oyunda da geri tuşu “s” oluyor. Hem farenin sağ ve sol tuşuna basacaksınız, hem de “s” tuşuna basacaksınız. Bunları yaparsanız bölümü rahat bir şekilde geçeceksiniz.

Call Of Duty Black Ops 2’nin bu zor bölümünü anlattıklarımızdan faydalanarak geçebilirsiniz. Zorlanmayacağınıza garanti ederim.

3 Comments

  1. ahmet adıgüzel avatarı ahmet adıgüzel dedi ki:

    zor oyundur ama güzel oyun

  2. ahmet adıgüzel avatarı ahmet adıgüzel dedi ki:

    ben de geçemedim o bölümü sacma yapmışlar biraz ama güzel oyun =D

  3. cesim avatarı cesim dedi ki:

    ben robotlu bölüm var attan sonra gelen orda bişey yapamıyom çünkü düşman yok ben ve askerler bide robot düşman yok neyapmam lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir