Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

Apple, müşterilerine sunduğu hizmette sınır tanımamaya devam ediyor. Apple canlı destek sistemi, kısa bir zaman dilimi içerisinde müşterileri için olmazsa olmaz hizmetlerden birisi haline geldiği gibi Apple Premium Center yoğunluğunu azaltan da mükemmel bir uygulama durumunda yer alıyor. Müşteri memnuniyeti açısından da yine mükemmel bir imkan.

Apple online destek hattı, sizlere sorun çözümünden tutun da yazılımsal problemler, donanımsal problemler, ürünler hakkında bilgi verme ya da bu gibi ihtiyaç duyduğunuz her türlü konuda sizlere en net şekilde bilgiler sunuyorlar. Doğrudan sizinle muhattap olan son derece ilgili müşteri temsilcileri ve teknik destek uzmanları mevcut. Şimdi detaylara inelim.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

Apple Canlı Destek’in Avantajları

Canlı destek sistemi, orijinal Apple ürünü kullanan müşterilere sunulan bir hizmettir. Ürününüz CCID ya da IMEI numarasını kullanarak giriş sistemi ile müşteri desteği alabiliyorsunuz. Tabi ki mağaza mağaza dolaşmak ya da telefon ile müşteri temsilcisine bağlanmaktan ziyade doğrudan yazışarak, elinizde yazılı bir kayıt olarak görüşme yapmak çok daha avantajlı ve bir o kadar da mantıklı bir hareket olarak dikkat çeker. Genel olarak avantajları şu şekildedir;

  1. Yazılı olarak size özel müşteri temsilciniz ile dilediğiniz kadar görüşebilirsiniz.
  2. Online destek sisteminde IOS yazılımdaki özellikler sayesinde temsilciler, uzaktan cihazınızın donanımsal ve yazılımsal sorunlarını tespit edebilirler.
  3. Dilediğiniz hemen hemen her konuda sorularınızı yöneltebilir, destek alabilirsiniz.
  4. Sohbet geçmişini mailinize gönderebilirsiniz.
  5. Bölgenizdeki Apple Premium Reseller mağazalarından online olarak randevu talep edebilirsiniz.

Apple Ürünleri için Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

Apple resmi internet sitesini kullanarak alabildiğiniz bu hizmet, sizlere hem zamandan tasarruf sağlayacağı gibi hem de dilediğiniz her konuda nitelikli bilgiye ulaşma imkanı sağlayacaktır. Şimdi aşamalara geçelim.

1-) Apple Destek linkimize tıklayarak firmanın online destek kanalına ulaşın.

2-) Karşınıza aşağıdaki gibi iki seçenek çıkacak. Bu seçeneklerden ihtiyacınız olanı seçip altında yer alan YARDIM ALIN ya da BİR ONARIM PLANLAYIN butonuna tıklıyorsunuz.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

3-) BİZİMLE KONUŞUN kısmında YARDIM alın butonuna tıkladıktan sonra gelen ekranda hangi ürününüz ile alakalı olarak destek almak istediğinizi seçiyorsunuz.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

4-) Biz bu ekranda iPhone’u seçtikten sonra sorunumuzun ne ile alakalı olduğu ile alakalı olarak seçim yapıyoruz.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

5-) Bu ekranda biz ONARIMLAR VE FİZİKSEL HASAR seçeneğine tıklayarak ilerledik. Gelen ekranda sorunumuzu net olarak tanımlamamız için seçenekler sunacaktır.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

6-) Biz bu ekranda KONU BAŞLIĞI LİSTEDE YOK şeklinde tıkladık ve ilerledik. Gelen ekranda ise sorunu yazılı olarak tanıtmamızı isteyecektir. Tanıtıyoruz.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

7-) Devam sekmesine tıkladıktan sonra ise nasıl yardım almak istediğinizi seçiyorsunuz.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

😎 Biz bu ekranda SOHBET sekmesine tıkladık. Canlı olarak sohbet ederek hizmet almak istedik. Sonrasında ise bizden cihazımız ile alakalı bilgi talep edecek.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

9-) IMEI numarasını öğrenmek için telefonunuzun AYARLAR > GENEL > HAKKINDA kısmına giriyorsunuz. IMEI değerini boşluk bırakmadan giriyor ve devam ediyorsunuz. Sonrasında ise destek ekranı başlıyor.

Apple Online Canlı Destek Nasıl Alınır?

One Comment

  1. taner avatarı taner dedi ki:

    s.a arkadşlar ya ben beni apple kimliği olusturdum apple resmi sıtesne girş yapıyorm gmaildan giriş yapoyorm ama telfonda küküm ve koşulları kabul ediyorm ondan sonra girş yapılamadık diyor telfonu kulanamiyorm ne yapmam lazm yardimcı olurmusunz acıl e posta acıktr hbrnız olsn apple kımlığim [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir