Android oyunları nasıl ücretsiz indirilir?

Android market, Google Play Store’da yer alan uygulama ve oyunların bir çoğu ücretli. Zaten genel bir değerlendirme yaptığınızda ücretli oyun ve uygulamaların her zaman daha kaliteli olduğunu görüyorsunuz. Bazılarının çok pahalı olduğu uygulamaları ücretsiz indirebileceğinizi biliyor muydunuz? Freestore isminde geliştirilen bir uygulama sayesinde ücretli uygulamaları çok basit bir şekilde ücretsiz indirebilirsiniz. Bu yazıda Freestore ile ücretli uygulama ve oyunları nasıl ücretsiz indirebileceğinizi anlatacağız.

Freestore nedir?

Freestore bir Android uygulamasıdır. Direk olarak Google Play Store üzerinden uygulamanın orjinalini ücretsiz indirmeye olanak tanır. Diğer Android uygulamaları gibi indirip kurmanız gerekiyor. Freestore indirmek için buraya bakın.

Freestore nasıl kullanılır?

Freestore’u indirip kurduktan sonra yapmanız gerekenler şunlar;

  1. Google Play Store’u açın.
  2. İndirmek istediğiniz ücretli uygulama veya oyun seçin.
  3. Telefonun menü tuşuna basarak “paylaş” linkine tıklayın.
  4. Açılan ekranda “freestore”u seçin.

Bu işlem Freestore uygulamasının başlamasını sağlayacak. Freestorela paylaşılan uygulama için bir download butonu oluşturulacak. Download dediğinizde indirme işleminiz başlayacak.

 

 

 

 

Freestore apk dosyalarını indirir. İndirdikten sonra tıpkı Freestoreu kurduğunuz gibi indirilen dosyaları da kurmalaısınız. İşlem bu kadar basit. Bazı uygulamalar bu tür işlemlere önlem aldığından hata mesajları alabilirsiniz. Pek sık olmaz ama karşılaşırsanız şaşırmayın.

One Comment

  1. ebubekir avatarı ebubekir dedi ki:

    Arkadaş free store denen şey YÜK LEN Mİ YOR! apkyı versen direk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir