Android Kullanıcıları İçin En Heyecanlı Yarış Oyunları

Bilgisayar veya atariyle yeni tanışan bir kişinin yarış oyunu oynamaması imkansız gibi bir şey. Need For Speed serisiyle büyüdüğüm bir çağda, yarış oyunları uzun süre sıkılmadan oynayabildiğimiz oyunların başında geliyordu.

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte cebimizdeki cihazlar da birer oyun cihazına dönüştü. Uygulama marketlerden indirebileceğimiz yüzlerce güzel oyun bulunuyor. Oyun geliştiricileri bu yükselen trende ayak uydurup bilgisayarlarda veya oyun konsollarında görmeye alışık olduğumuz yarış oyunlarını mobil cihazlara uygun hale getirmekte hızlı davrandılar. Bu yazımda Android cihazlarınızda sıkılmadan heyecanla oynayabileceğiniz yarış oyunlarını derledim. Oyun açıklamalarının altında bulunan bağlantılara tıklayarak bu güzel oyunları cihazınıza indirebilirsiniz.

1) Angry Birds Go

Angry Birds adını duymayan akıllı cihaz kullanıcısı kalmadığını düşünüyorum. Hayatımıza hızlı bir giriş yapan, kimi zaman Rio’da kimi zaman uzayda rastladığımız bu kızgın kuşları şimdi de yarış pistinde görüyoruz.

angry-birds-go

Angry Birds Go adlı oyunda amacımız yarışlarda birinci olmak. Eğlenceli pistlerde yarışabildildiğiniz birçok araba bulunuyor. Race, Fruit Splat, Time Boom, Champion Chase ve Mega Match adında 5 farklı oyun modu olan Angry Birds Go’da, her karakterin kendine özel gücüyle rakiplerinize küçük sürprizler yapabiliyorsunuz.

download

 

2) Asphalt 8 : Airborne

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en başarılı yarış oyunlarının başında gelen Asphalt serisinin son oyunu olan Airborne’da gerçekçi bir yarış deneyimi sizi bekliyor.

asphalt-8

Ferrari’den Audi’ye birçok marka otomobille  yarışabildiğiniz oyunda aynı zamanda yüksek hız akrobasileri, rampa atlamaları ve çılgın dönüşler de yapabilirsiniz. Kariyer modunda bulunan 8 sezon 180 etkinlik sizi uzun süre oyuna bağlayacak. 8 kişiye kadar çoklu oyun bulunan oyun 9 farklı pist içeriyor.

download

 

3) Fast & Furious 6 : The Game

Neredeyse bilmeyen kimsenin kalmadığı ünlü sinema filmi Fast & Furious’un oyunu artık mobil cihazlarımızda. 6. versiyonu çıkan oyunda 3 boyutlu araçlarla Londra sokaklarında yarışıyoruz.

fast-and-furious-6 (1)

Amacımız yarışlarda iyi dereceler alarak saygı ve para kazanmak. Etkileyici grafiklere sahip oyunda birçok farklı araba bulunuyor. Şu ana kadar 10 milyondan fazla indirilen oyunda bulunan soygun moduyla kendinizi farklı maceralarda bulacaksınız

download

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir